

## Monday, January 13, 2029, 03:45 PM-05:30 PM Marriott Marquis, Independence Salon B (M4)

Carey McAndrews Presiding co-chair Ed Christopher, Independent Consultant, co-chair Chad Bailey, US Environmental Protection Agency

## **Meeting Agenda**

- 1. Welcome and Introductions (name, organization): all attendees (3:45 pm, 10 minutes)
- **2.** Paper review report: *Ipek Senar, Texas Transportation Institute* (3:50pm 5 minutes)
- **3. TRB STAFF report:** (3:55 pm, 15 minutes)
- **4. NCHRP 20-112 Health Research Roadmap,** *Lauren Blackburn, VHB* (4:10pm 15 minutes)
- **5. Case Study Clearlinghouse**, *Kelly Rogers, StreetSmarts (invited), (4:25pm 10 minutes)*
- **6. CHAT Conference**, *Ed Christopher*, (4:45pm 10 minutes)
- 7. Round Robin Areas of Interest Announcements: All (4:55 pm, 25 minutes)



## Become Involved + Join as a Friend

Visit our website www.trbhealth.org

Join our List Serve/Friends List www.chrispy.net/mailman/listinfo/H+T--Friends

Follow us on Twitter
@trbhealth
www.twitter.com/trbhealth

Follow us on Facebook www.facebook.com/groups/trbhealthandtransportation

Follow us on LinkedIn www.linkedin.com/groups/Transportation-Research-Board-Health-Transportation-4809379

**Volunteer to Help Us**